Returnarea Produselor

Returnarea produselor

Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii.

Pentru retur este necesar completati formularul de retur de la finalul acestei pagini si sa returnati produsele la adresa: Str. Erou Arhire, nr.11, Jud Vaslui, Localitate Husi, Romania.

Produsul se repara, se inlocuieste sau se ofera contravaloarea lui.

Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala si cu certificatul de garantie, cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata.

Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

Returnarea produsului se face prin firma de curierat Urgent Cargus sau prin Posta Romana.

In cazul in care optati pentru returnarea contravalorii, aceasta se va transfera in contul dumneavoastra bancar intr-un interval de 1-5 de zile de la primirea returului.

Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice.

La expedierea returului se va specifica „Plata transportului la destinatar”. Nu trimiteti colete ramburs deoarece acestea se vor intoarce inapoi la dumneavoastra.

Formular Retur

Cupon de 10% Reducere la orice comandă

Folosește codul cupon: VALENTINE si beneficiezi de 10% REDUCERE la orice comandă 
COD CUPON: VALENTINE
Oferta este valabila pana pe data de 28 februarie 2018
close-link
10% REDUCERE ↑