Termeni si Conditii

Terms & Condition

Termeni si Conditii


Pentru a folosi si cumpara din magazinul online www.lorafashion.ro trebuie sa accepti termenii si conditiile prezentate mai jos. Oricine acceseaza site-ul confirma ca a citit si este de acord cu aceste conditii. Ne rezervam dreptul de a le modifica partial sau total,in orice moment, fara un anunt in prealabil. In cazul in care nu esti de acord cu aceste termene si conditii prezentate mai jos, te rugam sa nu accesezi site-ul www.lorafashion.ro.

Comanda


Pentru a comanda online trebuie sa alegi produsul dorit, marimea corespunzatoare la care sa dai click “Adauga in cos”. Poti adauga mai multe produse in cos. Pentru a finaliza comanda trebuie sa dai click pe butonul “Finalizeaza Comanda” din cosul de cumparaturi.
Trebuie sa introduci datele personale impreuna cu adresa de expediere, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii sunt obligatorii pentru finalizarea comenzii online. Toate preturile au TVA inclus. In momentul in care comanda ta a fost inregistrata, vei primi un email de confirmare. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare prezentati in aceasta sectiune. Primim comenzi online la orice ora. Iar programul de prelucrare comenzi este de luni pana vineri : 09-16 .Nu se prelucreaza comenzi sambata si duminica, nici in zilele de sarbatori legale. Daca ai intrebari ne poti contacta: contact@lorafashion.ro.

Livrare si Plata


Termenul de livrare este de 2-5 zile lucratoare.
Livrarea comenzilor online se face numai prinFan Courier si Urgent Cargus.Plata comenzilor se face ramburs. Livrarea se face numai in localitatile din zona de acoperire Fan Courier,Urgent Cargus. Daca nu te afli intr-o localitate din zona de acoperire a curierului livrarea se va face cu posta romana. Lorafashion nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi Pot aparea intarzieri din diverse cauze: meteo, sarbatori legale, etc. Poti plati ramburs, in momentul livrarii.

Produse Prezentate si Preturi


Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Lorafashion nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

Garantii Produse


Lorafashion.ro iti ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original, cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa contact@lorafashion.ro.

Early BLACK FRIDAY

Până la 48% REDUCERE
PROFITĂ ACUM
close-link
BLACK FRIDAY
0